` `
Flayer
Genti Dylgjeri, Dentista & Chirurgo

Profesionalizmi eshte forca jone

Ne bejme realitet buzeqeshjen e endrrave tuaja.... Genti Dylgjeri, Stomatolog dhe Kirurg

Rreth Nesh

Tek ne do te gjeni sherbimin dhe komoditetin qe ju ka munguar, pra nje sherbim dhe trajtim te denje per nje klinike te standarteve europiane.Tek ne kryhen te gjitha llojet e punimeve, nga me te thjeshtat deri tek ato me te nderlikuarat.

Pastrimi i gurezave

Pastrimi i gurezave sipas standarteve dhe metodave te fundit.

Zbardhimi i dhembeve

Zbardhimi i dhembeve sipas standarteve dhe metodave te fundit.

Mbushjet e gradave te ndryshme

Mbushjet e gradave te ndryshme me metodat e fundit dhe cilesore.

Extraxionet

Heqjet e thjeshta dhe ato kirurgjikale.

Vendosja

Vendosja e dhembeve me te gjitha metodat bashkekohore, qe aplikohen ne fushen e stomatologjise.

Vendosja e implanteve

Vendosja e implanteve me te gjitha metodat bashkekohore, qe aplikohen ne fushen e stomatologjise.